maanantai 5. marraskuuta 2007

Gluteus Maximus ja C64

Pariviikkoa sitten olin jo heittämässä pyyhettä kehään tämän projektin suhteen. Reiteen tuli kipuja ja henkinen kolaus oli kova. Marraskuun ensimmäinen sunnuntai toi mukanaan hyvän kelin ja vielä yhden mahdollisuuden kiivetä ensinousu tänä syksynä.

Projektointia muutama viikko sitten. (photo: Päivikki L)



Gluteus Maximus, 7c+, ja minä (photo: Juha H)


Sama reitti, sama mies. (Photo: Juha H)


Onnistuminen on mahtavaa. Gluteus Maximus tuntui vaikealta vielä nousun jälkeenkin ja yrkkiä siihen tuhrauti aika monta. Vaikeutta uskoisin olevan 7c+:n verran, mutta joka tapauksessa reitti tuntui vaikeammalta kuin mikään muu tähän asti kipeämäni.

Päätin koittaa samoilla höyryillä toista vanhaa projektia samalta kiveltä ja hyvällä menestyksellä. C64, 7b(?) näki ensinouunsa viisi minuuttia myöhemmin.


C64, 7b ja Juha sen kimpussa (photo: Mika)


6 kommenttia:

Sam1 kirjoitti...

Juu, ei tuu ainakaan kuvien perusteella lenkkariefektiä tuosta Gluteuksesta... Onneksi olkoon! Näyttää kyllä aivan helvetin hienolta (ja vaikealta) probleemalta!

Mika kirjoitti...

Ei se tosiaan helpolta tuntunutkaan. Hetken jo mietin, että oisko jopa 8a. Sit hokasin, että enhän minä tiedä mikä se semmonen on, eli päädyin 7c+:aan.

Tolla kivellä on nyt kolme kolmen tähden reittiä ja pari kökköä joista ei kannata puhuakkaan. Edellämainittujen uusien reittien lisäksi kivellä on jo melkein klassikoksi muodostunut, Pacman, 6c. Vierailun arvoinen kivi.

Sam1 kirjoitti...

Juu-u. Voi olla että toistoa odotellaan :) Siellä Simpeleellä taitaa olla muutenkin hitosti hienoa kiivettävää? Pitäs päästä käymään kun kelit antaa myöten..

Marko Kauko kirjoitti...

Bon effort! Menikö muuten huukilla vai dynolla toi 'Gluteus Maximus'?

minaattori kirjoitti...

niijaus ja kumarrus myös täältä päin. Muistan itsekkin takareittäni kysseisessä projektissa repineeni ja voin upgreidata tuonkin 8A:ksi. Onnittelut viimeisten kiipeilykelpoiten kelien hyötykäytöstä.

-a-

Mika kirjoitti...

Huukilla meni. Omituinen muuvi.

Jos sen dynon saisi kohdalleen, niin selviäisi paljon vähemmällä väännöllä. Tiedä vaikka se olisi helpompi tapa?